Vodafone sancionada amb 56.000€ per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades
18/06/2023

📞 Vodafone ha estat sancionada amb 56.000€ de multa per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) per negar-se a lliurar la gravació telefònica d'un contracte amb un client.

🗞 Segons podem llegir en aquesta notícia publicada per 20 minutos, un abonat de la companyia va sol·licitar aquesta gravació per demostrar que la tarifa que li estaven aplicant no era la pactada en la contractació telefònica.

Inicialment Vodafone va assenyalar que no podia lliurar la gravació perquè aquesta no existia, però posteriorment es va demostrar que sí existia i que s'havia negat a lliurar-la.

⚖️ Segons la Llei, és l'empresa la que ha de demostrar que la tarifa aplicada era la correcta. Si no aporta cap prova, és el client qui ha de dir què va ser contractat.

https://www.20minutos.es/noticia/5107662/0/multa-de-56-000-euros-a-vodafone-por-negarse-a-entregar-a-un-cliente-la-grabacion-de-un-contrato-no-ha-sido-posible-localizarla/?fbclid=IwAR3BwjsqEpmuK7ZDsqjNT29FRtqT1zvRtotEJWC2fH_HdViYYBRUsguxjrY

Els usuaris, indignats per haver de pagar per navegar per pàgines web
Multen un gimnàs per demanar dades de salut per accedir a les instal·lacions
Nou mètode per robar empremptes dactilars i accedir al telèfon mòbil
Ajudem a les empreses a
protegir les seves dades i la
seva empresa
Si t’interessa estar el dia de les noves publicacions


    la política de privacitat*
    Responsable: FORRELLAT CONSULTORS, S.L. (en endavant FORRELLAT CONSULTORS) Finalitat: Gestionar l’enviament del nostre butlletí informatiu.; Legitimació: Consentiment de l’interessat. ; Destinataris: No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal.; Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com altres drets, que poden exercir tal com s’especifica a la política de privacitat del nostre lloc web: https://forrellatconsultors.cat/politica-de-privacitat/


    Si posteriorment no desitja continuar rebent el nostre butlletí informatiu vostè podrà revocar el consentiment enviant un e-mail a info@forrellatconsultors.cat amb la paraula BAIXA.

    FORRELLAT CONSULTORS, S. L. - C/ González de Soto, 46, 3-1 - 17600 FIGUERES (Girona) - 663 043 325 - info@forrellatconsultors.cat 
    Avís LegalPolítica de PrivacitatPolítica de CookiesKit Digital