Pagar per navegar per internet
Una nova modalitat d'estafa via telefònica
25/06/2023

☎️ S'està posant de moda una nova modalitat d'estafa via telefònica en la qual els delinqüents utilitzen els telèfons fixos dels llocs de feina, segons ha alertat la Policia Nacional.

💰 Fent-se passar per un comptable o administratiu de l'empresa, l'estafador indica a la víctima que cal fer un pagament urgent en caixers bitcoin o bé amb una targeta virtual per pagar una multa o un transport de material. Abans que tinguin temps de reaccionar i posar-se en contacte amb ningú, els indiquen que el seu cap ja està assabentat i que l'ha autoritzat.

🔜 Demanen que l'operació es realitzi amb urgència i, en cas de no tenir accés als diners de l'empresa, conviden la víctima a avançar el pagament que més endavant li serà retornat pel seu cap.

👉 Voleu saber més? Llegiu aquest article que publica El Caso.

 

Els usuaris indignats per haver de pagar per navegar per pàgines web
Multen un gimnàs per demanar dades de salut per accedir a les instal·lacions
Nou mètode per robar empremptes dactilars i accedir al telèfon mòbil
Ajudem a les empreses a
protegir les seves dades i la
seva empresa
Si t’interessa estar el dia de les noves publicacions


    la política de privacitat*
    Responsable: FORRELLAT CONSULTORS, S.L. (en endavant FORRELLAT CONSULTORS) Finalitat: Gestionar l’enviament del nostre butlletí informatiu.; Legitimació: Consentiment de l’interessat. ; Destinataris: No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal.; Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com altres drets, que poden exercir tal com s’especifica a la política de privacitat del nostre lloc web: https://forrellatconsultors.cat/politica-de-privacitat/


    Si posteriorment no desitja continuar rebent el nostre butlletí informatiu vostè podrà revocar el consentiment enviant un e-mail a info@forrellatconsultors.cat amb la paraula BAIXA.

    FORRELLAT CONSULTORS, S. L. - C/ González de Soto, 46, 3-1 - 17600 FIGUERES (Girona) - 663 043 325 - info@forrellatconsultors.cat 
    Avís LegalPolítica de PrivacitatPolítica de CookiesKit Digital