Una nova modalitat d'estafa via telefònica
25/06/2023

☎️ S'està posant de moda una nova modalitat d'estafa via telefònica en la qual els delinqüents utilitzen els telèfons fixos dels llocs de feina, segons ha alertat la Policia Nacional.

💰 Fent-se passar per un comptable o administratiu de l'empresa, l'estafador indica a la víctima que cal fer un pagament urgent en caixers bitcoin o bé amb una targeta virtual per pagar una multa o un transport de material. Abans que tinguin temps de reaccionar i posar-se en contacte amb ningú, els indiquen que el seu cap ja està assabentat i que l'ha autoritzat.

🔜 Demanen que l'operació es realitzi amb urgència i, en cas de no tenir accés als diners de l'empresa, conviden la víctima a avançar el pagament que més endavant li serà retornat pel seu cap.

👉 Voleu saber més? Llegiu aquest article que publica El Caso.

 

Una nova modalitat d'estafa via telefònica
Contrasenyes
Vodafone sancionada amb 56.000€ per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades
Ajudem a les empreses a
protegir les seves dades i la
seva empresa
Si t’interessa estar el dia de les noves publicacions


  la política de privacitat*
  Informació bàsica sobre Protecció de dades (RGPD 2016/679 i LOPDGDD 3/2018)
  Responsable: FORRELLAT CONSULTORS, S.L. (en endavant FORRELLAT CONSULTORS) Finalitat: Gestionar l’enviament del nostre butlletí informatiu.; Legitimació: Consentiment de l’interessat. ; Destinataris: No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal.; Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com altres drets, que poden exercir tal com s’especifica a la política de privacitat del nostre lloc web: https://forrellatconsultors.cat/politica-de-privacitat/


  Si posteriorment no desitja continuar rebent les nostres comunicacions comercials vostè podrà revocar el consentiment enviant un e-mail a info@forrellatconsultors.cat amb la paraula BAIXA.

  FORRELLAT CONSULTORS, S. L. - C/ González de Soto, 46, 3-1 - 17600 FIGUERES (Girona) - 663 043 325 - info@forrellatconsultors.cat 
  Avís LegalPolítica de PrivacitatPolítica de CookiesKit Digital