L'estafa dels suposats tècnics informàtics
19/02/2024

☎️ Els Mossos d'Esquadra han alertat sobre una nova modalitat d'estafa telefònica en la qual la víctima rep una trucada d'uns suposats tècnics informàtics que l'informen que té un problema en el seu ordinador i, per poder-ho arreglar, li demanen les dades personals i bancàries. Si li facilita, els estafadors tindran accés al seu compte i podran fer transferències o compres online.

📰 Com podeu llegir en l'article publicat a Nació Digital, aquesta modalitat d'estafa, coneguda com a 'vishing' també es pot produir amb els estafadors fent-se passar per treballadors del banc de la víctima. En aquest cas li diuen que hi ha hagut una errada en un cobrament, i també li demanen les dades personals i bancàries.

⚠️ Si mai us trobeu en una situació similar, sobretot no doneu aquestes dades!

 

Els usuaris, indignats per haver de pagar per navegar per pàgines web
Multen un gimnàs per demanar dades de salut per accedir a les instal·lacions
Nou mètode per robar empremptes dactilars i accedir al telèfon mòbil
Ajudem a les empreses a
protegir les seves dades i la
seva empresa
Si t’interessa estar el dia de les noves publicacions


    la política de privacitat*
    Responsable: FORRELLAT CONSULTORS, S.L. (en endavant FORRELLAT CONSULTORS) Finalitat: Gestionar l’enviament del nostre butlletí informatiu.; Legitimació: Consentiment de l’interessat. ; Destinataris: No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal.; Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com altres drets, que poden exercir tal com s’especifica a la política de privacitat del nostre lloc web: https://forrellatconsultors.cat/politica-de-privacitat/


    Si posteriorment no desitja continuar rebent el nostre butlletí informatiu vostè podrà revocar el consentiment enviant un e-mail a info@forrellatconsultors.cat amb la paraula BAIXA.

    FORRELLAT CONSULTORS, S. L. - C/ González de Soto, 46, 3-1 - 17600 FIGUERES (Girona) - 663 043 325 - info@forrellatconsultors.cat 
    Avís LegalPolítica de PrivacitatPolítica de CookiesKit Digital