L'estafa de la trucada per robar el compte de WhatsApp
04/03/2024

☎️ Vigileu si rebeu una trucada en la qual us diuen que el vostre telèfon o el vostre WhatsApp ha estat hackejat. Com us podeu imaginar, és una estafa!

⚠️ Així ho han alertat els Mossos d'Esquadra, que destaquen que en cas de respondre, els estafadors demanen un codi que arriba per SMS. Si es comparteix aquest codi, el hacker aconseguirà accedir al WhatsApp de la víctima i li robarà, segons podem llegir a l'article publicat a Regió 7.

ℹ️ Podeu ampliar la informació clicant en el següent enllaç.

Els usuaris, indignats per haver de pagar per navegar per pàgines web
Multen un gimnàs per demanar dades de salut per accedir a les instal·lacions
Nou mètode per robar empremptes dactilars i accedir al telèfon mòbil
Ajudem a les empreses a
protegir les seves dades i la
seva empresa
Si t’interessa estar el dia de les noves publicacions


    la política de privacitat*
    Responsable: FORRELLAT CONSULTORS, S.L. (en endavant FORRELLAT CONSULTORS) Finalitat: Gestionar l’enviament del nostre butlletí informatiu.; Legitimació: Consentiment de l’interessat. ; Destinataris: No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal.; Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com altres drets, que poden exercir tal com s’especifica a la política de privacitat del nostre lloc web: https://forrellatconsultors.cat/politica-de-privacitat/


    Si posteriorment no desitja continuar rebent el nostre butlletí informatiu vostè podrà revocar el consentiment enviant un e-mail a info@forrellatconsultors.cat amb la paraula BAIXA.

    FORRELLAT CONSULTORS, S. L. - C/ González de Soto, 46, 3-1 - 17600 FIGUERES (Girona) - 663 043 325 - info@forrellatconsultors.cat 
    Avís LegalPolítica de PrivacitatPolítica de CookiesKit Digital