L'AEPD bloqueja l'empresa que escanejava l'iris a canvi de criptomonedes
14/03/2024

💯 En una decisió sense precedents, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) ha decidit bloquejar Worldcoin, l'empresa que escanejava l'iris a canvi de criptomonedes. Això implica que Tools for Humanity, l'empresa que hi ha darrera Worldcoin, ha disposat d'un termini 72 hores per paralitzar de forma immediata la seva activitat a Espanya, segons podem llegir a Xataka.

En roda de premsa, l'AEPD va informar que aquesta empresa incomplia amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i que per aquest motiu havia iniciat un procediment d'urgència que fins a dia d'avui no havien aplicat contra cap altre projecte.

⛔️ En base a aquesta decisió, Worldcoin ha d'aturar la seva activitat a Espanya durant 3 mesos, un termini que es podria extendre a 6 mesos o fins i tot demanar un bloqueig permanent. Això implica que no pot fer més tractament de dades, i que els prop de 400.000 usuaris que s'havien registrat a l'aplicació no podran fer moviments amb Worldcoin.

👉 Per saber-ne més sobre aquesta notícia, cliqueu en el següent enllaç:

Els usuaris, indignats per haver de pagar per navegar per pàgines web
Multen un gimnàs per demanar dades de salut per accedir a les instal·lacions
Nou mètode per robar empremptes dactilars i accedir al telèfon mòbil
Ajudem a les empreses a
protegir les seves dades i la
seva empresa
Si t’interessa estar el dia de les noves publicacions


    la política de privacitat*
    Responsable: FORRELLAT CONSULTORS, S.L. (en endavant FORRELLAT CONSULTORS) Finalitat: Gestionar l’enviament del nostre butlletí informatiu.; Legitimació: Consentiment de l’interessat. ; Destinataris: No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal.; Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com altres drets, que poden exercir tal com s’especifica a la política de privacitat del nostre lloc web: https://forrellatconsultors.cat/politica-de-privacitat/


    Si posteriorment no desitja continuar rebent el nostre butlletí informatiu vostè podrà revocar el consentiment enviant un e-mail a info@forrellatconsultors.cat amb la paraula BAIXA.

    FORRELLAT CONSULTORS, S. L. - C/ González de Soto, 46, 3-1 - 17600 FIGUERES (Girona) - 663 043 325 - info@forrellatconsultors.cat 
    Avís LegalPolítica de PrivacitatPolítica de CookiesKit Digital