Contrasenyes
22/06/2023

🔐 Quantes contrasenyes feu servir? Sou dels que en teniu una per cadascun dels serveis que utilitzeu o, per contra, feu servir la mateixa a tot arreu?

😰 Heu de saber que aquesta darrera opció no és gens recomanable, ja que si els hackers la desxifren poden accedir a totes les vostres dades.

Per aquest motiu els Mossos aconsellen fer servir un gestor de contrasenyes, que genera diferents contrasenyes segures i robustes, i només cal recordar-ne una per accedir al gestor.

▶️ Llegiu més sobre aquest tema en el següent enllaç de Tot Barcelona:

 

Una nova modalitat d'estafa via telefònica
Contrasenyes
Vodafone sancionada amb 56.000€ per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades
Ajudem a les empreses a
protegir les seves dades i la
seva empresa
Si t’interessa estar el dia de les noves publicacions


  la política de privacitat*
  Informació bàsica sobre Protecció de dades (RGPD 2016/679 i LOPDGDD 3/2018)
  Responsable: FORRELLAT CONSULTORS, S.L. (en endavant FORRELLAT CONSULTORS) Finalitat: Gestionar l’enviament del nostre butlletí informatiu.; Legitimació: Consentiment de l’interessat. ; Destinataris: No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal.; Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com altres drets, que poden exercir tal com s’especifica a la política de privacitat del nostre lloc web: https://forrellatconsultors.cat/politica-de-privacitat/


  Si posteriorment no desitja continuar rebent les nostres comunicacions comercials vostè podrà revocar el consentiment enviant un e-mail a info@forrellatconsultors.cat amb la paraula BAIXA.

  FORRELLAT CONSULTORS, S. L. - C/ González de Soto, 46, 3-1 - 17600 FIGUERES (Girona) - 663 043 325 - info@forrellatconsultors.cat 
  Avís LegalPolítica de PrivacitatPolítica de CookiesKit Digital