Com obtenen els ciberdelinqüents el compte bancari d'una empresa?
05/02/2024

📹 Les xarxes socials del Banc Santander han publicat un interessant vídeo que explica el modus operandi que segueixen els ciberdelinqüents per accedir al compte bancari d'una empresa i així fer-se amb els diners que hi ha en aquesta.

📧 Tot comença quan la víctima rep un SMS que alerta d'inici de sessió des d'altres dispositius, així com operacions no autoritzades al negoci.

🔐 En aquest SMS li demanen dades d'usuari, claus de signatura o firma electrònica.

📞 Posteriorment rep una trucada, suposadament des de l'entitat bancària, en la qual li demanen els codis de la criptocalculadora per aturar els problemes.

🆘 En aconseguir aquests, els ciberdelinqüents accedeixen als comptes de l'empresa i poden transferir els diners.

🧐 Estigueu alerta i desconfieu si rebeu un SMS com aquest!

 

Els usuaris, indignats per haver de pagar per navegar per pàgines web
Multen un gimnàs per demanar dades de salut per accedir a les instal·lacions
Nou mètode per robar empremptes dactilars i accedir al telèfon mòbil
Ajudem a les empreses a
protegir les seves dades i la
seva empresa
Si t’interessa estar el dia de les noves publicacions


    la política de privacitat*
    Responsable: FORRELLAT CONSULTORS, S.L. (en endavant FORRELLAT CONSULTORS) Finalitat: Gestionar l’enviament del nostre butlletí informatiu.; Legitimació: Consentiment de l’interessat. ; Destinataris: No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal.; Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com altres drets, que poden exercir tal com s’especifica a la política de privacitat del nostre lloc web: https://forrellatconsultors.cat/politica-de-privacitat/


    Si posteriorment no desitja continuar rebent el nostre butlletí informatiu vostè podrà revocar el consentiment enviant un e-mail a info@forrellatconsultors.cat amb la paraula BAIXA.

    FORRELLAT CONSULTORS, S. L. - C/ González de Soto, 46, 3-1 - 17600 FIGUERES (Girona) - 663 043 325 - info@forrellatconsultors.cat 
    Avís LegalPolítica de PrivacitatPolítica de CookiesKit Digital