Robotrucada, la tècnica de les teleoperadores per captar nous clients
18/03/2024

📞 Heu rebut alguna trucada telefònica i, en respondre, uns segons més tard us han penjat?

⚠️ Possiblement heu estat víctimes d'una robotrucada. Però tranquils, no es tracta de cap estafa, ni tampoc d'una equivocació. És una nova tècnica que utilitzen les teleoperadores comercials per captar nous clients.

🔸 Són bots que truquen a números a l'atzar, i aquells que responen passen a les operadores perquè després els hi puguin vendre publicitat. La única intenció de la primera trucada és saber si la persona que hi ha a l'altre costat de la línia està disponible.

🆗 Com podem llegir en l'article que publica El Confidencial, hi ha maneres d'evitar aquestes trucades: inscriure's a la Llista Robinson o tenir alguna aplicació que detecti les trucades spam són dues d'elles.

👉 Us deixem l'enllaç a la notícia: Robotrucades

Els usuaris, indignats per haver de pagar per navegar per pàgines web
Multen un gimnàs per demanar dades de salut per accedir a les instal·lacions
Nou mètode per robar empremptes dactilars i accedir al telèfon mòbil
Ajudem a les empreses a
protegir les seves dades i la
seva empresa
Si t’interessa estar el dia de les noves publicacions


    la política de privacitat*
    Responsable: FORRELLAT CONSULTORS, S.L. (en endavant FORRELLAT CONSULTORS) Finalitat: Gestionar l’enviament del nostre butlletí informatiu.; Legitimació: Consentiment de l’interessat. ; Destinataris: No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal.; Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com altres drets, que poden exercir tal com s’especifica a la política de privacitat del nostre lloc web: https://forrellatconsultors.cat/politica-de-privacitat/


    Si posteriorment no desitja continuar rebent el nostre butlletí informatiu vostè podrà revocar el consentiment enviant un e-mail a info@forrellatconsultors.cat amb la paraula BAIXA.

    FORRELLAT CONSULTORS, S. L. - C/ González de Soto, 46, 3-1 - 17600 FIGUERES (Girona) - 663 043 325 - info@forrellatconsultors.cat 
    Avís LegalPolítica de PrivacitatPolítica de CookiesKit Digital