Pagar per navegar per internet
Orientacions sobre tractaments que incorporin tecnologia de seguiment Wi-Fi o Wi-Fi tracking
09/09/2024

📝 L'Agència Espanyola de Protecció de Dades, l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades, l'Autoritat Basca de Protecció de Dades i el Consell de Transparència i Protecció de Dades d'Andalusia han elaborat unes orientacions sobre tractaments que incorporin tecnologia de seguiment Wi-Fi o Wi-Fi tracking en les quals analitzen les implicacions d'aquesta tecnologia, identifiquen els principals riscs i ofereixen una sèrie de recomanacions per a un ús responsable i compatible amb la normativa de protecció de dades".

⚠️ Segons llegim a Noticias Jurídicas, el seguiment Wi-Fi és una tecnologia que permet identificat i rastrejar dispositius mòbils a través de les senyals Wi-Fi que aquests emeten, detectant la presència del dispositiu en una zona específica i identificant patrons de moviment. Les autoritats de protecció de dades exposen que l'ús d'aquesta tecnologia pot suposar un tractament de dades personals i, per tant, han de sotmetre's al conjunt de principis, drets i obligacions establerts al Reglament General de Protecció de Dades.

☝️ Consideren que abans de portar a terme el tractament hauria de ser obligatori realitzar una Avaluació d'Impacte a la Protecció de Dades, i recorden que per utilitzar aquestes tecnologies cal intensificar el compliment del principi de transparència mitjançant una informació clara i accessible.

➡️ Podeu ampliar la informació sobre aquestes orientacions clicant en el següent enllaç: Orientacions

Consells de l'AEPD per evitar ser víctimes de phishing en qualsevol època de l'any
Nom d'usuari i PIN per iniciar converses amb nous contactes a WhatsApp
Orientacions sobre tractaments que incorporin tecnologia de seguiment Wi-Fi o Wi-Fi tracking
Ajudem a les empreses a
protegir les seves dades i la
seva empresa
Si t’interessa estar el dia de les noves publicacions


    la política de privacitat*
    Responsable: FORRELLAT CONSULTORS, S.L. (en endavant FORRELLAT CONSULTORS) Finalitat: Gestionar l’enviament del nostre butlletí informatiu.; Legitimació: Consentiment de l’interessat. ; Destinataris: No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal.; Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com altres drets, que poden exercir tal com s’especifica a la política de privacitat del nostre lloc web: https://forrellatconsultors.cat/politica-de-privacitat/


    Si posteriorment no desitja continuar rebent el nostre butlletí informatiu vostè podrà revocar el consentiment enviant un e-mail a info@forrellatconsultors.cat amb la paraula BAIXA.

    FORRELLAT CONSULTORS, S. L. - C/ González de Soto, 46, 3-1 - 17600 FIGUERES (Girona) - 663 043 325 - info@forrellatconsultors.cat 
    Avís LegalPolítica de PrivacitatPolítica de CookiesKit Digital